500 g rotukarjan naudan sisäpaistia

1 rkl Worcestershire-kastiketta

muutama Tabascoa

1 tl dijoninsinappia

1 tl sormisuolaa

muutama kierros mustapippuria myllystä

Lisäksi

1 salottisipuli

1 maustekurkku

2 rkl kapriksia

4 luomukananmunankeltuaista

1 rkl oliiviöljyä

  1. Laita liha pakastimeen noin puoleksi tunniksi, niin sitä on helpompi leikata. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Mausta massa Worcestershirella, Tabascolla, sinapilla, suolalla ja pippurilla. Peitä kulho kelmulla ja laita jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistelet muut aineet
  2. Kuori sipuli ja hienonna se pienenpieniksi paloiksi. Kuutioi kurkku. Hienonna kaprikset. Voit halutessasi sekoittaa aineet massaan tai tarjoilla ne erikseen, jolloin jokainen syöjä saa itse sekoittaa ne pihvin kanssa.
  3. Muotoile lihasta lautasille pihvit käsin tai muottia apuna käyttäen. Nosta päälle munankeltuainen ja valuta hieman öljyä.

Klikkaa tartarpihvin eri variaatioihin tästä.