Reseptit

Pinaattinen sinisimpukkatortelliini

  • 4 hengelle

2 valkosipulinkynttä

1 salottisipuli

1 dl Stockmann Delicatess oliiviöljyä

500 g keitettyjä sinisimpukoita

4 dl babypinaattia

3 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

1 rkl sitruunamehua

2 tl raastettua sitruunankuorta

sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä

2 pkt Stockmann Delicatess tuorepasta juusto- tai pinaatti-ricottatäytteellä

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä kypsiksi. Lisää pannulle simpukat, pinaatit ja lehtipersilja. Mausta sitruunamehulla ja kuoriraasteella.
  3. Valuta pastan keitinvesi pois. Yhdistä pasta ja simpukka-pinaattiseos.