1pkt (200g) edamame-mungopapufettuccinea tai mustapapuspagettia

4 isoa lehteä lehtikaalia

1 valkosipulinkynsi

1 rkl paahdettuja pinjansiemeniä

n.3/4 dl oliviiöljyä

2 rkl sitruunamehua

sormisuolaa

mustapippuria myllystä

1 dl raastettua parmesaania

Lisäksi: keitettyjä vihreitä kasviksia tai palvattua karitsanpaistia

  1. Keitä pasta ohjeiden mukaan
  2. Irrota lehtikaalista kovat lehtiruodit. Revi lehdet ja laita ne tehosekoittimeen. Lisää kuorittu valkosipuli, pinjansiemenet, öljy ja sitruunamehu. Surauta kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurila. Lisää trvittaessa enemmän öljyä.
  3. Yhdistä pasta ja kastike. Viimeistele parmesaanilla. Lisää halutessasi pastan joukkoon vihreitä kasviksia, kuten keitettyjä parsaa, broccolia tai herneenpalkoja. Jos haluat lihaisamman version, niin lisää pastaan kuutioitua, palvattua karitsanpaistia.