Reseptit

Da Capo-kakku

  • 8 hengelle
  • n. 1,5 h

n. 10 palaa

200 g huoneenlämpöistä voita

2 dl sokeria

3 kananmunaa

3 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

½ pss (110 g) Da Capo-konvehteja pieninä paloina

Päälle

½ pss (110 g) Da Capo-konvehteja pieninä paloina

Koristeluun

suklaamunia, suklaapupuja

  1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon suklaapalat. Yhdistä kuivat aineet taikinaan.
  2. Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan noin 18 cm irtopohjavuokaan. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  3. Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Valuta kakun päälle. Koristele suklaamunilla ja -pupuilla.