n. 700 g broilerin koipipaloja
1 prk Sevan-minttujogurttia
 
Panzanella-salaatti:
500g tomaatteja
2 mozzarellaa
1 kesäkurpitsa
1prkl Stockmann Delicatess -grillattuja paprikoita
1/2 punasipuli
10 kalamata-oliivia
3 siivua maalaisleipää
1/2 ruukkua basilikaa
3rkl oliiviöljyä
1/2 sitruunan mehu
suolaa, pippuria, sokeria

1. Aseta broilerin koipipalat pellille. Paahda 200-asteisessa uunissa n. 30 min.
Kokeile kypsyys niin, että pistät koipea terävällä veitsellä. Koipi on kypsä, kun neste on kirkasta.
2. Tarjoile panzanella-salaatin ja minttujogurtin kanssa.
3. Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa ½ cm paksuisiksi viipaleiksi.
Paahda oliiviöljyssä n. 3 minuuttia molemmin puolin pannulla.
4. Suikaloi paprikat ja kesäkurpitsat.
5. Pilko tomaatit, poista oliiveista kivet ja silppua sipuli.
6. Leikkaa leivät isoiksi paloiksi.
7. Kaada syvään kulhoon oliiviöljy, sitruunamehu, suola, pippuri ja ripaus sokeria.
Lisää kaikki pilkotut kasvikset ja leipä. Sekoita hyvin.
8. Revi basilika ja mozzarella salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.