Tee kalalupaus ja herkuttele meren antimilla, myös arkena. Herkusta – kaupungin parhaasta kalakaupasta – saat kalan fileerattuna, savustettuna tai esivalmistettuna. Ja tietysti aina tuoreena.

Katso video

Suomen ainoa

Stockmann Herkku on ainoa suomalainen kaupan alan ketju, jonka kalatiskille on myönnetty MSC-Sertifikaatti. Meidän kalatiskiltä voit ostaa vastuullisesti pyydettyä MSC-Sertifioitua villikalaa ja äyriäisiä sekä vastuullisesti viljeltyä ASC-Sertifioitua kalaa ja äyriäisiä. Emme myy Suomessa uhanalaisiksi tai vaarantuneiksi luokiteltuja kala- ja äyriäislajeja.

 

Katso video

Yksinkertaisesti parasta kalaa

Jos kalan käsittely aiheuttaa päänvaivaa, kalamestarimme voivat käsitellä kalan tarvittaessa juuri haluamallasi tavalla. Esimerkiksi lohifileelle tehdään oma erikoisleikkaus, missä siitä poistetaan pyrstön uintilihas, niskan kaulusluu sekä selkä- ja vatsarasva. Lopputuloksena on laadukas ja siisti gourmetfilee.

Stockmann Gourmet -fileointi. Yksinkertaisesti paras.

 

Katso video

Makuja pinnan alta

Reseptejä meren herkuista. Vaikka jokaiselle päivälle. Tutustu, kokkaa, nauti. Jaa lempireseptisi, raaka-aineesi tai vaikka vain fiilistelyä vesien herkuista #paraskalakauppa #stockmannherkku

 

Selaa reseptejä