Herkussa nyt

Helsingin keskustan Herkku:

Torstaina 26.04. Helsingin Keskustan Herkussa mielenkiintoinen hyönteisruokatapahtuma Sirkat Lautasella.

Tapahtuma on jatkoa Keskustan Herkussa keväällä 2016 järjestetylle  Hyönteisruokatapahtumalle, jolloin keskustelimme mahdollisesta lainsäädäntömuutoksesta, mikä sallisi hyönteisten käytön elintarvikkeissa. Nyt on ennakkoluulot karistettu pois hyönteisten yltä ja sirkat ovat jo osa elintarviketuotantoa.

Tule kuulemaan hyönteisruoka-alan asiantuntijoita Herkun Demokeittiölle torstaina 26.04. klo 11 -19.

Klikkaa tapahtuman Facebook -sivulle.

Tuote-esittelyt:

Pieni Porvoon Suklaatehdas Sirkkasuklaa

Entis Sirkkasuklaa

Leader Zircca-patukat

Tervens Sirkka-kikhernefusilli

Griinsect Cricket Cracker

Entocube Samu Granola

 Ravintola Fat Lizard kokkaa maisteluannoksia sirkoista ja kirjolohesta demokeittiöllä

 

Asiantuntijavieraat:

Finsect Lauri Jyllilä ja Sami Lähde

Griinsect Antti Reen

Entocube Perttu Karjalainen

Ravitsemusterapeutti Leena Putkonen

Ravintolakoulu Perhon lehtori Jarmo Liimatainen

Ravintola Fat Lizardin keittiöpäällikkö Matti Hälvä

Tuottaja Anne Koivuniemi

 

Ajo-ohjeet Tapiolan Herkkuun Tapiolantieltä:

 

Ajo-ohjeet Tapiolan Herkkuun Etelätuulentieltä:

Katso myös nämä