Herkku-yhteistyö  — 3.3.2017

Street food by Santa Maria

Street food on voimakkaimmin kasvavia ruokatrendejä! Sitä syödään enemmän kuin koskaan!

Tutkimuksen mukaan kuluttajat pitävät Street foodista, koska se on monipuolista, yllätyksellistä, sekä valmistettu tuoreista raaka-aineista.*

Aika on avaintekijä joka määrittää valmistettavan aterian. Arkiruoanlaittoon käytetään keskimäärin 20 minuuttia. Kun aikaa on vähän päädytään usein samoihin ateriaratkaisuihin. Aikarajoitteesta huolimatta ateriat pyritään valmistamaan alusta asti itse ja siksi etsitään yksinkertaisempia ratkaisuja.

Ei enää tylsiä aterioita

Santa Maria on vastannut street food -trendiin lanseeraamalla nopeat, helpot ja inspiroivat ateriat. Santa Marian uusi konsepti sisältää valikoiman trendikkäitä ja maukkaita kastikkeita, jotka on kehitetty yhteistyössä katuruokaan intohimoisesti suhtautuvien ihmisten kanssa. Innostu kokeilemaan katuruuan upeita makuja kaikkialta maailmasta.

Santa Marian uusi Street Food –sarja tarjoaa trendikkäitä, helppoja ja monipuolisia aterioita hetkessä –valmista yllätyksellinen ateria vain 20 minuutissa! Valitse fiiliksen mukaan oma suosikki kolmesta teemasta: Jamaican Style –tacot, Bonbay Style –burritot ja Sydney Style -burgerit.

*Boxclever & Santa Maria study on Street Food, UK, 2016