Herkkutarinat  — 12.9.2017

Sanoista tekoihin

Me Herkussa olemme aina olleet ja haluamme aina olla edelläkävijöitä, joten uskomme, että teot puhuvat painavammin kuin kauneimmatkaan sanat.

Ja miten me sen teemme? Kas näin:

Luomu. Valikoimissamme on yli 1500 luomutuotetta, ja Stockmann Herkku on luomumyynnin osuudellaan selkeä edelläkävijä verrattuna Suomen keskiarvoon.

MSC-sertifikaatti. Stockmann Herkku on ainoa suomalainen kaupan alan ketju, jolle on myönnetty MSC-serti kaatti. Meidän kalatiskiltä voit ostaa vastuullisesti pyydettyä MSC-sertifioitua villikalaa ja äyriäisiä sekä vastuullisesti viljeltyä ASC-sertifioitua kalaa ja äyriäisiä. Emme myy Suomessa uhanalaisiksi tai vaarantuneiksi luokiteltuja kala- ja äyriäislajeja.

Hävikki. Minimoimme ruokahävikin. Kaikilla Herkuilla on vähintään yksi yhteistyökumppani ruoka- lahjoituksia varten. Esimerkiksi Helsingin keskustan, Itäkeskuksen ja Turun Herkuista noudetaan ruokalahjoituksia kuusi kertaa viikossa. Lahjoitamme kaikenlaisia myynnistä poistettavia elintarvikkeita, jotka ovat syömäkelpoisia, mutta eivät täytä myynti- tuotteille asettamiamme laatuvaatimuksia.

Parasta kaikessa? Emme aio pysähtyä tähän.