Herkkutarinat  — 8.12.2017

Näin teet herkullisen joulun helpolla

Hae joulun herkut Stockmann Herkun Meals-tiskiltä, niin aikaa jää nautiskeluun myös ennen joulua.

Eikö olisi ihanaa, jos voisit ottaa joulunalusviikolla rennosti? Keskittyisit koristeluun, hyvään musiikkiin ja kirjoihin etkä kadonneisiin resepteihin, tiskivuoriin ja kinkun lämpötilan kyttäämiseen.

Stockmann Herkun Meals-tiski tekee sen mahdolliseksi. Kun käyt kerran Mealsin palvelutiskillä, saat mukaasi tarjoiluvalmiin valikoiman joulupöydän parhaita herkkuja, vaikka lusikallinen kerrallaan.

Valitse laatikot

Aloitetaan perinteistä, eli joululaatikoista. Perunalaatikko, lanttulaatikko, porkkanalaatikko ja bataatti-perunalaatikko on kaikki valmistettu Mealsin omien, tarkkaan hiottujen reseptien mukaan. Tänä jouluna kaikista laatikoista on tarjolla myös täysin vegaaniset luomuversiot. Perinteisten laatikoiden seuraksi on tänä jouluna valmistettu haudutettua punakaalia.

Voit valita valmiin, 700-grammaisen laatikon tai pyytää palvelutiskiltä juuri sen verran kuin tarvitset.

Päätä salaatit

Stockmann Herkun oma rosolli on vegaaninen ja sitä valmistetaan myös luomuversiona. Jos kaipaat vaihtelua, palvelutiskiltä löytyy muun muassa Waldorfin salaattia, sienisalaattia ja savuporo-omenasalaattia. Tämän joulun uutuus on paahdettu pähkinä-juustosalaatti glögivinegretellä.

Valikoi kinkku ja kastikkeet

Meals-tiskiltä Stockmannin omaa Delicatess-kinkkua ja kalkkunaa saa valmiina kypsinä siivuina. Myös kinkun ja rosollin perinteikkäät kastikkeet saa palvelutiskiltä. Voit itse valita, haluatko valmiin pakkauksen vai vaikka vain puoli desiä yhden siivun kaveriksi.

Jos kinkku kyllästyttää, valikoimissa on esimerkiksi mandariinibroileria tai ylikypsää nautaa konjakki-kermakastikkeessa. Herkku Misat -valikoiman uutuudet, uunivalmis vuohenjuustogratinoitu punajuuri ja savukassler punakaali-savusipulikastikkeessa sopivat loistavasti joulupöytään.

Jos mielesi tekee kalaa, Meals-tiskiltä saa muun muassa savulohimoussea ja herkullista kylmäsavulohitartaria. Muista myös Stockmannin oman reseptin mukaan tehty ja käsin kuorituista, vastuullisesti pyydetyistä katkaravuista valmistettu Skagenröra. Silakat, sillit, mädit ja muut joulukalat voi napata Herkun kalatiskin laajoista valikoimista.

Älä unohda herkkuja

Pehmeä, pitkään haudutettu luomuriisipuuro odottaa Meals-tiskillä herkuttelijoita. Puuron seuraksi on valmistettu perinteinen sekahedelmäkiisseli.

Täksi jouluksi Mealsin kokit kehittelivät uuden jälkiruuan: piparkakku-kastanja-tiramisun. Sen lisäksi tarjolla on Herkun legendaarista konjakkiluumurahkaa, karpalo-kinuskirahkaa ja puolukka-piparkakkurahkaa.

Jos kotona kaikesta huolimatta alkaa jauhopeukaloa vähän kutitella, voit ostaa mukaan myös Mealsin herkkukeittiössä valmistettua piparkakkutaikinaa. Ja jos sittenkin laiskottaa, joulun paras vinkki tulee tässä: taikina on ihanaa raakanakin.