Herkku-yhteistyö  — 28.3.2017

Iloa pullossa – kevään raikkaat uutuusjuomat

Virvoitusjuomien mehevät maut ovat tänä keväänä erityisen eksoottisia – niissä maistuvat niin inkivääri kuin guarana. Lisäksi valikoimiin palaa kuluttajien toivoma kausimaku kevään ja kesän juhliin.

Pepsi Max Ginger – tuttua makua inkiväärin twistillä

Pepsi MAX Ginger -uutuusmaku on yhdistelmä raikasta sokeritonta colaa ja lämmittävää inkivääriä. Pepsi Maxin uutuusmaku lanseerataan maailmanlaajuisesti kevään aikana, ja Suomeen uutuus saapuu ensimmäisten joukossa: suomalaiset pääsevät maistamaan uutuutta ensimmäisinä pohjoismaalaisina.

Hartwall Jaffa Guarana – eksoottisen makea uutuus

Hartwall Jaffa -tuoteperhe kasvaa eksoottisella Hartwall Jaffa Guaranalla. Karkkimaisen makea ja punainen Hartwall Jaffan uutuus sopii erityisen hyvin uusia ja mielenkiintoisia makuelämyksiä hakeville. Jaffa Guaranan luonnollinen maku syntyy aidoista guaranamarjoista. Guarana on monelle tuttu ainesosa energiajuomista, mutta Hartwall Jaffa Guarana ei sisällä kofeiinia. Jaffa Guarana on myynnissä maaliskuun lopusta alkaen

Pommac Rosé – juhlien kunniavieras

Rakastettu, kevään ja kesän juhliin erityisen hyvin sopiva Pommac Rosé tekee paluun kuluttajien toiveesta. Lähes satavuotisen historiansa aikana Pommac on vakiinnuttanut asemansa suomalaisten rakastamana juhlajuomana. Hempeän vaaleanpunaisen värinsä ja ainutlaatuisen makunsa ansiosta Pommac Rosé sopii alkoholittomaksi alkumaljaksi tai juhlavan boolin ainesosaksi.

Makunsa Pommac Rosé saa makunsa punaisista marjoista, kuten herukoista ja karpalosta, sekä ripauksesta samppanja-aromia. Sokerilla makeutetun Pommac Rosén valmistuksessa käytetään perinteisen Pommacin tapaan kypsytystä tammitynnyreissä vähintään kolmen kuukauden ajan.

Pommac Rosé on kesän kausituote.