Herkkutarinat  — 13.8.2018

Helsingin keskustan Herkku uudistuu

Remontti on käynnissä, mutta ostoksilla voi käydä tavalliseen tapaan: saatavilla ovat tutut tuotteet ja palvelut, joskin niiden paikat hieman vaihtelevat remontin edetessä. Myymälässä on opasteita, sekä Herkun henkilökunta neuvomassa. Kiitos asiakkaille kärsivällisyydestä muutosten aikana. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti suunniteltu uusi Herkku valmistuu loppusyksystä!

Stockmann Herkku -ruokakaupat siirtyivät S-ryhmän osuuskauppojen omistukseen vuodenvaihteessa. Alkuvuodesta toteutettiin Kuuntelukevät-kierros, jossa perehdyttiin niin Herkun asiakkaiden kuin henkilökunnankin toiveisiin ja odotuksiin.

– Keskustan Herkun osalta selkein palaute koski myymälän sokkeloisuutta. Lähdemme nyt muuttamaan tätä. Lisäksi luvassa on yhtä ja toista herkumpaa, mutta siitä lisää tuonnempana. Pyrimme toteuttamaan remontin vaiheittain niin, että tästä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa asiakkaille, toimialajohtaja Kimmo Nikula HOK-Elannosta toteaa.

Muissa Herkku-myymälöissä eli Tapiolassa, Itäkeskuksessa, Jumbossa, Turussa ja Tampereella muutostyöt käynnistyvät vaiheittain myöhemmin.