Herkkutarinat  — 12.12.2017

5 parasta ruokalahjaa jouluksi

Etsitkö jotain erityistä ystävälle, jolla on jo kaikkea? Lyhyt kävelyretki Herkussa ratkaisee kaikki lahjaongelmat!

Pullollinen öljyä

Erityisen hieno öljy tai balsamico toimii lahjana yhtä hyvin kuin pullollinen viiniä. Valitse maustettu oliiviöljy tai vaikka pikkupullo tryffeliöljyä. Parasta? Laadukas öljy ilahduttaa keittiössä paljon kauemmin kuin viini!

Pala Italiaa

Tunnetko ketään, joka rakastaa italialaista ruokaa? Niinpä. Helppo ja ennen kaikkea herkullinen lahja syntyy esimerkiksi erikoispastasta, gourmet-tomaattikastikkeesta ja tuhdista lohkosta parmesaanijuustoa.

Kimpale juustoa

Herkun valikoimissa on valtava määrä juustoja. Hanki erilaisia keksejä, valitse suosikkijuustosi ja pyydä juustotiskin henkilökuntaa suosittelemaan juustolle sopivaa hilloa. Stockmannin oma, keraamiseen purkkiin pakattu Stilton on jo itsessään täydellinen lahja!

Kori luksussäilykkeitä

Säilykehyllyltä voi tehdä löytöjä, joita ei arkena edes huomaa. Herkun valikoimissa on muun muassa suomalaisen Nordic Delin valmistama Marskin Vorschmack, joka muuttaa tavallisen tammikuisen päivän hetkessä juhlahetkeksi.

Valikoima suklaata

Parhaiden ruokalahjojen lista ei voi olla täydellinen ilman suklaata. Helsingin keskustan Herkussa palvelee suklaapuoti, jossa voi koota käsintehdyistä suklaakonvehdeista juuri sellaisen yhdistelmän kuin itse haluaa. Kaikissa Herkuissa on joulun alla valtava valikoima kauniisti pakattuja ja herkullisia erikoissuklaita.